Over Merkx & Verkerk

De geschiedenis van Merkx & Verkerk gaat bijna 100 jaar terug. De bouwers Merkx uit Drunen en Verkerk uit Waalwijk vonden elkaar in hun dienstverlening. Daar waar Merkx opereerde als huisaannemer in omgeving Drunen, om zich vervolgens vooral op service en onderhoud te richten, was Verkerk al langer op meerdere terreinen gespecialiseerd. Bij de samenvoeging ontstond een grote onderhoudstak, een discipline die als rode draad door onze bedrijfsvoering loopt. Daarnaast werden als totaalbouwer ook vele kleine en grote projecten voor zowel particulieren als bedrijven gerealiseerd.

In de loop der tijd is Merkx & Verkerk een begrip geworden in de gehele regio. Deze geschiedenis gaat gepaard met hoge toppen en diepe dalen. Tegenwoordig zijn we een stabiel bedrijf waarin allround expertise samengaat met direct en duidelijk contact met de opdrachtgevers. Wij werken aan resultaten waar iedereen trots op kan zijn. En of het nu de nieuwbouw van een huis is, de verbouw van een bedrijfspand of een gehele renovatie: wij werken met de juiste mensen aan de beste uitvoering.

Daar waar een specialisme niet in eigen huis aanwezig is, hebben we een vast netwerk aan regionale, betrouwbare partners met wie we kunnen lezen en schrijven. U als opdrachtgever zult het verschil niet eens merken: met één aanspreekpunt weet u altijd precies waar u aan toe bent. En dat is al die jaren de kracht van ons gebleven: duidelijke communicatie en werken aan het beste resultaat.

Sluiten