Merkx & Verkerk heeft een ruime ervaring in zowel de bedrijfsverbouwing als de verbouwing bij u thuis. Van klein tot groot, iedere klus geven wij de aandacht die deze verdient.

Bedrijfsverbouwing
Een bedrijfsverbouwing kan voor gebruikers voelen als een noodzakelijk kwaad. De lopende bedrijfsprocessen zouden namelijk verstoord kunnen worden. Merkx & Verkerk probeert deze mogelijke overlast tot een minimum te beperken door altijd in overleg te blijven, bijvoorbeeld over tijdelijke oplossingen. En uiteraard zorgen we voor een zo kort mogelijke doorlooptijd binnen het gestelde budget. Met als uitkomst een ondernemer die blij is met het eindresultaat en een bedrijf dat efficiƫnter kan werken!

Thuis verbouwen
Uw eigen huis nog meer een thuis maken. Dat kan met een verbouwing. Want waarom verhuizen als u zich prettig voelt waar u woont. Bij Merkx & Verkerk kunnen we u net als bij de nieuwbouw van uw woning, bij elke stap van de verbouwing begeleiden en adviseren. Als er een vergunning nodig is, dan vragen we die samen met u aan. Is er nog geen ontwerp? Dan is er in ons netwerk altijd wel een expert die bij uw wensen past. Als alles in kannen en kruiken is, vangen onze allround vaklui met de verbouwing zelf aan. Daarin maken we met u afspraken over de planning van de werkzaamheden en de mogelijkheden om uw woning te blijven gebruiken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Verbouwing Engelen

Bij deze verbouwing werd een bijgebouw uitgebreid en omgebouwd tot woonruimte. Grote open ruimte met ruwe kapconstructie in het zicht. Veel licht door de grote puien en mooie details met stalen trap, stalen binnenkozijn en schuifdeuren van steigerhout.

Verbouwing / aanbouw te Waalwijk

De keuken en woonkamer zijn qua indeling compleet veranderd hier. De leefkeuken heeft een open kapconstructie met ruwe eiken balken. De woonkamer is een grote open ruimte geworden met veel licht en een sfeer haard in het midden. Ook in de terrasoverkapping zijn de eiken balken gebruikt wat een robuust uiterlijk geeft.

Bekijken

Verbouwing twee onder een kapwoningen Waalwijk

Bij deze woningen is aan beide zijden een uitbreiding op de bovenste verdieping gebouwd en een aanbouw op de begane grond. De uitbreiding is bij beide woningen hetzelfde, maar de materiaalkeuze en interieurkeuzes compleet verschillend.