Of het nu om de bouw van een woonhuis gaat of om bedrijfshuisvesting: Merkx & Verkerk is dé partij voor u. Als ondernemer bent u voor uw bedrijfspand op zoek naar een duidelijk resultaat: een kwalitatief hoogstaand gebouw dat snel én binnen het gestelde budget wordt gerealiseerd. Wij zijn hier bedreven in en hebben vaak ook oog voor slimmere oplossingen en besparingen.

Voor uzelf wilt u uw eigen droomwoning realiseren. Dat vraagt om aandacht én vakmanschap. U doorloopt een heel traject waarin iedere fase zijn expertise vraagt. Merkx & Verkerk Bouw kan u bij iedere fase ondersteunen en op elk moment van een traject instappen. Staat u aan het prille begin en weet u eigenlijk niet veel meer dan dat u een huis wil bouwen, dan kunnen wij u helpen bij het selecteren van een architect, het ondersteunen bij de administratieve zaken en vanzelfsprekend bij de uiteindelijke bouw. Mocht u zelf de touwtjes al stevig in handen hebben, dan staan wij voor u klaar om uw woning te realiseren volgens uw plan: met duidelijke communicatie, heldere afspraken en het resultaat dat u verwachtte tegen de afgesproken prijs.

Vrijstaand woonhuis Torenstraat Drunen

Bij de realisatie van deze woning is Merkx & Verkerk Bouw in een vroeg stadium betrokken. Na een haalbaarheidsbegroting is in overleg met de architect en opdrachtgever een definitief ontwerp gekomen wat binnen het budget viel. Vervolgens is de woning compleet gerealiseerd, van fundering tot en met de afwerking.

Nieuwbouw bedrijfspand te Waalwijk

Dit bedrijfsgebouw op industriegebied Haven 7 te Waalwijk is in bouwteam gerealiseerd waarbij we het gebouw van de eerste funderingspaal tot en met de laatste afwerkingen gebouwd hebben. Het resultaat is een mooi functioneel gebouw waar dit bedrijf zijn medewerkers prettig kan laten werken!

Nieuwbouw kantoor te Breda

Dit kantoorgebouw is van de ruwbouw tot en met de afwerking gebouwd en begeleid door ons. Geheel naar een ontwerp van HMV architecten.