Merkx & Verkerk.
Dit doen wij.

Onze dienstverlening sluit naadloos aan op ons devies 'bouwen in de breedste zin van het woord'. Binnen alle disciplines werken onze allround vaklui aan een resultaat waar wijzelf en onze opdrachtgevers trots op zijn.

Nieuwbouw

Of het nu om de bouw van een woonhuis gaat of om bedrijfshuisvesting: Merkx & Verkerk is dé partij voor u. Als ondernemer bent u voor uw bedrijfspand op zoek naar een duidelijk resultaat: een kwalitatief hoogstaand gebouw dat snel én binnen het gestelde budget wordt gerealiseerd. Wij zijn hier bedreven in en hebben vaak ook oog voor slimmere oplossingen en besparingen. Voor uzelf wilt u uw eigen droomwoning realiseren. Dat vraagt om aandacht én vakmanschap. U doorloopt een heel traject waarin iedere fase zijn expertise vraagt. Merkx & Verkerk Bouw kan u bij iedere fase ondersteunen en op elk moment van een traject instappen. Staat u aan het prille begin en weet u eigenlijk niet veel meer dan dat u een huis wil bouwen, dan kunnen wij u helpen bij het selecteren van een architect, het ondersteunen bij de administratieve zaken en vanzelfsprekend bij de uiteindelijke bouw. Mocht u zelf de touwtjes al stevig in handen hebben, dan staan wij voor u klaar om uw woning te realiseren volgens uw plan: met duidelijke communicatie, heldere afspraken en het resultaat dat u verwachtte tegen de afgesproken prijs.

Bekijken

Verbouw

Merkx & Verkerk heeft een ruime ervaring in zowel de bedrijfsverbouwing als de verbouwing bij u thuis. Van klein tot groot, iedere klus geven wij de aandacht die deze verdient. Bedrijfsverbouwing Een bedrijfsverbouwing kan voor gebruikers voelen als een noodzakelijk kwaad. De lopende bedrijfsprocessen zouden namelijk verstoord kunnen worden. Merkx & Verkerk probeert deze mogelijke overlast tot een minimum te beperken door altijd in overleg te blijven, bijvoorbeeld over tijdelijke oplossingen. En uiteraard zorgen we voor een zo kort mogelijke doorlooptijd binnen het gestelde budget. Met als uitkomst een ondernemer die blij is met het eindresultaat en een bedrijf dat efficiënter kan werken! Thuis verbouwen Uw eigen huis nog meer een thuis maken. Dat kan met een verbouwing. Want waarom verhuizen als u zich prettig voelt waar u woont. Bij Merkx & Verkerk kunnen we u net als bij de nieuwbouw van uw woning, bij elke stap van de verbouwing begeleiden en adviseren. Als er een vergunning nodig is, dan vragen we die samen met u aan. Is er nog geen ontwerp? Dan is er in ons netwerk altijd wel een expert die bij uw wensen past. Als alles in kannen en kruiken is, vangen onze allround vaklui met de verbouwing zelf aan. Daarin maken we met u afspraken over de planning van de werkzaamheden en de mogelijkheden om uw woning te blijven gebruiken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Bekijken

Renovatie

De uitstraling van weleer terug of een geheel nieuwe uitstraling. Een renovatie vraagt om allround specialisten die oog hebben voor details en weten wat de eisen van nu zijn. Bij Merkx & Verkerk Bouw zorgen we dat u weinig omkijken heeft naar de renovatie. Het plaatsen van een reeks badkamers in een bestaand complex, een verouderd pand tot in detail aanpassen aan de moderne tijd of het voegwerk van uw bedrijfspand opknappen: ook renovatie in de breedste zin van het woord past ons als een handschoen.

Bekijken

Totaalonderhoud

Merkx & Verkerk heeft een ruime ervaring in het verzorgen van het totaalonderhoud voor diverse woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren en bedrijven. De goede jarenlange relaties met deze partijen bewijzen de kwaliteit en klanttevredenheid. Wij organiseren alle processen van het onderhoud met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Door te werken met multidisciplinaire vakkrachten in een flexibele organisatie zorgen we voor een korte doorlooptijd van onderhoudsopdrachten. De korte lijnen in de communicatie zorgen voor een tevreden klant met tevreden bewoners. Totaalonderhoud draait bij Merkx & Verkerk uiteindelijk om drie pijlers: goede communicatie – goede kwaliteit – hoge klanttevredenheid.

Bekijken
Sluiten